Kurser til fagfolk

Previous slide
Next slide

Vi har siden 2008 arbejdet med undervisning spil og lege, der skaber læringslyst hos børn. 

Vores kurser kan holdes hos jer eller i vores Læringshave. Der er mange læringsmuligheder udendørs. Undervisning i haven bringer børn ud af den almindelige forestilling om skolen og motiverer til at gå i gang og prøve noget på en ny måde. Læringsrum udenfor får også os fagfolk til at tænke mere kreativt i vores fag.

Vi rådgiver og hjælper med at udvikle og indrette læringshaver til skoler og SFOer og giver inspiration til, hvordan de kan bruges.

Vores projekter og samarbejdspartnere

Danmarks Radio

Tigermor og lektiekuren

Xinxin og de fortabte indvandrere

Sådan opdrager du en vinder

Time2learn har været læringseksperter på flere DR1 dokumentar-udsendelser. Programmer der kobler den kinesiske arbejdsdiciplin med danske læringsmetoder.

Skolestøtte til børn i familiepleje

Time2learn har stået for undervisning samt rådgivning til forældre i SFIs* projekt.

* SFI (Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd) skiftede i 2017 navn til VIVE.

Lær for livet

Time2learn stod for udviklingen af skolecamps Egmont Fondens Camps Lær for livet – alle konkrete øvelser, lege og spil og detaljerede håndbøger til de første udførelser af dansk-, matematik- og engelskcamps.

Time2learn har stået for instruktion til projektets lærere, så de selv kunne forsætte fremadrettet. 

Mig og min plejefamilie

Mig og min plejefamilie – en hånd til bedre trivsel er et forsknings projekt, for børn og unge, der er anbragt i familiepleje.

Time2learn har stået for undervisning af plejeforældre og udvælgelse af læringsspil til den enkelte familie. Se mere om projektet i evalueringsvideoen:

Vær med på kursus

Har I lyst til at komme på kursus, så er I meget velkomne. Her i videoen kan I få et lille indblik i, hvordan vores kurser foregår. 

Vores kurser er praktiske, så lærere og pædagoger afprøver masser af metoder og spil. Fokus kan være på en bestemt type børn, en bestemt alder eller bestemte fagområder fx læseindlæring, matematik til mellemgruppen, aktiv undervisning ude, forældreinddragelse o.s.v. Vi aftaler fra gang til gang.

Ring eller skriv endelig, så vi kan få en snak om, hvad I har brug for på jeres skole, institution eller SFO.

Udendørs læringsrum

Hvad laver børn i en have? Leger, undersøger, spiser, arbejder, hygger sig med andre, kæm­per og fordyber sig – de griner, hopper og lærer. Her får børn optimale betingel­ser for at vokse.

En læringshave er en gave til børn, der skal lege og lære. Blokeringer fjernes, lyden for­svinder ud i det blå, og det giver en helt anden ro. Man kan stå og ’dimse’ med blade eller små pinde. Der er plads til at løbe, hoppe, lege og spille med alt det faglige, som børnene skal lære – luften gør alle mere vågne, og man kan kon­centrere sig i læn­gere tid.

Det kræver materialer, der er egnede til vind og vejr og holder til børns leg, før undervisningen udenfor lykkes. I Time2learn klarer vi det på den måde, at de vigtigste materialer er i haven. Prøv fx at gå en tur i Tillægsordsjunglen, stav rigtigt på kastevæggen, kravl en tur på 120-ordsmuren eller følg 7-tabelsruten.

Vi designer læringshaver, så de passer til jeres institution/skole og giver inspiration til, hvordan de kan bruges. Læs evt. om vores projekt med Louiseskolen i Haderslev.

Previous slide
Next slide

Hvad siger andre fagfolk?