Kurser til fagfolk

Tidligere
Næste

Vi har siden 2008 arbejdet med undervisning spil og lege, der skaber læringslyst hos børn. 

Vores kurser er praktiske, så lærere og pædagoger afprøver masser af metoder og spil. Fokus kan være på en bestemt type børn, en bestemt alder eller bestemte fagområder fx læseindlæring, matematik til mellemgruppen, aktiv undervisning ude, forældreinddragelse o.s.v. Vi aftaler fra gang til gang.

Vores kurser kan holdes hos jer eller i vores Læringshave. Der er mange læringsmuligheder udendørs. Undervisning i haven bringer børn ud af den almindelige forestilling om skolen og motiverer til at gå i gang og prøve noget på en ny måde. Læringsrum udenfor får også os fagfolk til at tænke mere kreativt i vores fag. Vi rådgiver og hjælper med at udvikle og indrette læringshaver til skoler og SFOer og giver inspiration til, hvordan de kan bruges.

Vores projekter og samarbejdspartnere

Danmarks Radio

Tigermor og lektiekuren

Xinxin og de fortabte indvandrere

Sådan opdrager du en vinder

Time2learn har været læringseksperter på flere DR1 dokumentar-udsendelser. Programmer der kobler den kinesiske arbejdsdiciplin med danske læringsmetoder.

Skolestøtte til børn i familiepleje

Time2learn har stået for undervisning samt rådgivning til forældre i SFIs* projekt.

* SFI (Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd) skiftede i 2017 navn til VIVE.

Lær for livet

Time2learn stod for udviklingen af skolecamps Egmont Fondens Camps Lær for livet – alle konkrete øvelser, lege og spil og detaljerede håndbøger til de første udførelser af dansk-, matematik- og engelskcamps. Time2learn har stået for instruktion til projektets lærere, så de selv kunne forsætte fremadrettet. 

Mig og min plejefamilie

Mig og min plejefamilie – en hånd til bedre trivsel er et ambitiøst projekt, som skal styrke trivslen for børn og unge, der er anbragt i familiepleje. Projektet gennemføres af forskere ved NUBU på baggrund af et initiativ fra TrygFonden.

Se kursusvideo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Udendørs læringsrum

Læring, trivsel og det gode skoleliv – er oplagt udenfor. Siden 2008 har vi nydt at undervise børn udenfor.

Kroppen kommer i sving og hjælper med at huske fx tabeller eller ordklasser og deres bøjninger. Børn glemmer negative læringsmønstre. De nyder, at der er ‘højt til loftet’ og bliver glade af at arbejde udenfor. Vi designer læringshaver, så de passer til jeres institution/skole og giver inspiration til, hvordan de kan bruges.

Læs evt. om vores projekt med Louiseskolen i Haderslev. 

Se også vores Læselysthjørner. Det er et farvestrålende univers af læseaktiviteter for de 5-10årige. Gennem spil, leg og aktiviteter får børnene mod på og mere lyst til at fordybe sig i bøgernes verden. Det kan indrettes på enhver skole, SFO eller bibliotek, der prioriterer plads til det.

Tidligere
Næste

Hvad siger andre fagfolk?