Billede 4BilledeDSCN8903 DSCN8891Hvordan involverer vi forældre i lektielæsning?

Hvordan gør vi svært og kedeligt træningsarbejde sjovere?

Hvordan bruger vi kroppen til indlæring?

Hvad er vigtigt i læseindlæring?

Hvordan arbejder vi ude med børnene?

Vi holder efterhånden mange kurser for lærere og pædagoger – både i vores Læringshave og rundt omkring i landet. Vi vil meget gerne øse ud af vores erfaringer, sådan så mange flere børn og unge får glæde af det, vi har lært gennem alle vores elever i Time2learn og ikke mindst alle deres forældre. Vi sætter en ære i at det er meget praktisk orienterede kurser, som kan bruges direkte i lærernes og pædagogernes hverdag sammen med børnene.

Her er respons fra et par kurser:

Hanne Nissen Sabalic
Konsulent, PPR 
Syddjurs

“Spændende og inspirerende besøg hos Time2learn i Hornslet

Læsevejledere og specialkoordinatorer fra skolerne i Syddjurs Kommune besøgte torsdag den 14. november 2013 Time2Learn i Hornslet. Et spændende arrangement, som både gav et fagligt blik på dansk- og matematikfaglige materialer, inspiration til læse- og staveundervisningen og et blik på det forpligtende forældresamarbejde. Efter at Pernille Brinch havde demonstreret, fremvist og formidlet med smittende engagement, var der rundtur i læringsstilshaven, som omgiver Time2Learns lokaler i Hornslet.

Efterfølgende var der mange positive tilkendegivelser og forslag om at gentage et sådant arrangementet evt. målrettet lærere fra fx indskolingen eller mellemtrinnet.”

Dorthe Grøndahl
Pædagog i Børnehaven Grævlingehulen i Hammel

Tak for et rigtig godt kursus, det var lige det, vi gerne ville høre noget om, og fedt at se en så engageret lærer 😉 så man kan da kun anbefale jer til alle andre.

Efter at have været på kursus ved Time2learn har vi fået mange flere gode ideer til, hvordan vi får børnene i børnehaven gjort bedre skoleklar.

Det bedste ved kurset var, at der var rigtig mange håndgribelige ideer, som man kunne tage med hjem og lave i institutionen f.eks. var vi ude at se deres “skolehave”, hvor vi hurtigt kunne se, at vi skulle hjem og male løs på vores fliser med tal og bogstaver og have lavet nogle vægge med tavlelak. Der var også helt almindelige “tallege”, som børnene kunne hjælpe med at få lavet og sat i gang på legepladsen.

Vi blev godt fyldt op med meget viden og nyttig information, som helt klart skal afprøves i vores storbørnsgruppe, så jeg kan kun anbefale at andre børnehaver besøger time2learn og får fornyet deres ideer til storbørnsgruppen.