Geometri og måling 1-forside Læsning 1 - forside2 guldbøger er færdige. Hurra! Armene sidder højt i disse dage hos alle i Time2learn. Den nye serie af E-bøger hedder Guldbjerget. I første runde kommer seks E-bøger, tre i dansk og tre i matematik. 2 af dem er klar til salg  og resten lige om lidt.

I E-bøgerne finder I et hav af kreative og praktiske øvelser lige til at gå til. Hvis øvelsen er et spil, ligger kort og spilleplader lige til udprintning.

I dansk bestiger eleverne tre bjerge: Læsning 1, Stavning 1 og Skrivning 1.

I matematik er der også tre bjerge, som skal bestiges: Tal og algebra1, Geometri og måling 1 og Matematik i hverdagen 1 og 2.

Guldbjergserien målrettet forældre og lærere til børn på 1.-2. klasses niveau.

Brug bogen til at finde barnets niveau, for derefter at kunne træne det rigtige – på det rigtige tidspunkt.

Lege og spil med tilhørende kort, spilleplader og opgaver kan printes direkte fra bogen, så I kan komme i gang med det samme.

Forældrene får fat i udstyr. Meget ligger klar til udprintning i bøgerne, og så starter børnene i bunden af læringsbjerget. Stille og roligt kravler de op, mens de leger og træner sig gennem trinnene på læringsbjerget. På toppen er der plads til stolthed, selvtillid og motivation til at bestige nye bjerge.

Få et gratis eksemplar på vores stand nr. 69 og på Læringsmessen  den 3. -4. marts i Bellacenteret.