Vi havde gennem længere tid været klar over at vores datter havde svært ved at følge med i dansk, men vi havde svært ved at få skolen til at indse problemet og dermed gøre noget ved det. Vi kunne bare se, hvordan hun for hver test placerede sig lavere i forhold til gennemsnittet og kunne også mærke hvordan hun mistede lysten til at gå i skole og i stedet begyndte at fjolle i timerne.
Jeg kontaktede Time2Learn, hvor vi hurtigt kom igang med 1 til 1½ time om ugen. Allerede efter et par gange blev vi gjort opmærksomme på at Clara højst sandsynlig var ordblind og fik god vejledning til hvordan vi skulle gribe det an med skolen for det skulle vise sig at være en sej kamp at få dem overbevist og herefter holde dem fast i, at Clara skulle hjælpes med det samme.
Clara har gjort store fremskridt i den tid hun har gået hos Time2Learn og har også fået troen på, at hun kan, det hun vil, når bare hun får den rigtige hjælp. Men tingene kommer ikke af sig selv, og det har til tider været en hård kamp med lektier, både de lektier der skulle laves til skolen og de lektier der skulle laves til Time2Learn.
Udover den hjælp Clara har fået, har det også været en uvurderlig hjælp for os som forældre. Vi har fået fantastisk hjælp og vejledning til alle de spørgsmål, vi har haft i forhold til at hjælpe Clara og i forhold til at forlange, at der blev gjort noget for Clara i skolen.

Med venlig hilsen Charlotte