dr_program_2014

Time2learn er lektiehjælpsfirma i de kommende udsendelser Xinxin og de fortabte indvandrere. I en måned knoklede familierne løs efter Time2learns lektieprogram, der var udarbejdet specifikt til hvert enkelt barns faglige niveau i matematik og dansk – og selvfølgelig med udgangspunkt i at lære på mange forskellige måder.

Time2learn valgte forskellige metoder og opgaver til hvert barn og vejledte forældrene i, hvordan der skulle arbejdes hver dag i 2 timer. Og arbejdet – det blev der! Både børn, forældre og Time2learns lærere knoklede løs for at overbevise sig selv og andre om, at det nytter at gøre en indsats.

Udsendelserne er blevet til i samarbejde med den kinesiske coach Xinxin, som Time2learn også samarbejdede med i de tidligere udsendelser Sådan opdrager du en vinder og Tigermor og lektiekuren. Det har endnu engang været et spændende og lærerigt samarbejde at mikse danske indlæringsmetoder med kinesisk arbejdsmoral. Xinxin ser meget anderledes på forældrerollen i skolen, end vi er vant til. Læs evt. hendes bog ”Hvorfor er kinesiske forældre så mærkelige?”.

DR1 onsdag den 27. aug. kl. 21.00
I første udsendelse sendes alle børnene til eksamen – med meget dårlige resultater. Der er langt igen før børnene kommer på alderssvarende niveau.

DR1 onsdag den 3. sep. kl. 21.00
I anden udsendelse følger vi pigen Rawan (3.kl.), drengen Sami (5.kl.) og deres mor, Bassima – enlig mor til syv fra Gellerup.

DR1 onsdag den 10. sep. kl. 21.00
I tredje udsendelse følger vi drengen Samin (4.kl.), der er bagud i matematik og mangler selvtillid.

DR1 onsdag den 17. sep. kl. 21.00
I fjerde og sidste udsendelse følger vi drengene Younes og Hamza fra Amager. De er begge langt bagud i både dansk og matematik.

Følg med her på bloggen, hvor vi uddyber, hvordan vi underviste børn og vejledte forældre. 

Kh Pernille B