Pernille Brinch

Lærer, lærebogsforfatter og indehaver af Time2learn

I 2007 etablerede Pernille Time2learn.  Hun har beskrevet og ”opfundet” Time2learns koncept og er daglig leder af Time2learn i Hornslet. Pernille har ansvar for det faglige didaktiske indhold i virksomheden. Det omfatter både den daglige undervisning af børn og forældre, vores produkter og udviklingsprojekter for vores kunder og for os selv.

Annette Schachner

Lærer, leder af Århus afdelingen i Time2learn

Annette står for den daglige drift af Århusafdelingen og administrerer alle kundehenvendelser. Hun finder den rette lærer til den rette familie. Annette underviser i dansk og udvikler nye spil og lege, der gør det sjovt at lære både inde og ude. Hun holder kurser for lærere og pædagoger.

Karin Thrue

Lærer og lærebogsforfatter i Time2learn

Karin har det daglige ansvar for matematik i Time2learn og sørger for at organisere og beskrive al vores viden indenfor matematik. Hun holder kurser for lærere og pædagoger og derudover underviser Karin også børn og deres forældre.

Lisbeth Graversen

Lærer i Time2learn

Lisbeth er en af vores meget erfarne lærere, og hun har været med til at udvikle stort set alle vores produkter og vores læringshave. Lisbeth holder kurser for lærere og pædagoger, og underviser børn og deres forældre.

Marianne Kristiansen

Lærer i Time2learn

Marianne underviser i dansk og spansk. Hun er en af Danmarks største kapaciteter i læsning og udvikler uafbrudt nye kreative spil, lege og memoteknikker, så det er sjovt at lære, og så man kan huske, hvad man lærer. Marianne er ind over udviklingen af alle danskprodukter.

Helene Halgaard

Lærer i Time2learn

Helene underviser i Århusafdelingen i dansk. Hun er meget grundig, og en lærer der giver alt, hvad hun har i sig. Derudover er hun en vigtig brik i udviklingen af Time2learn-klubben.

Uffe Pallesen

Økonomiansvarlig i Time2learn

Uffe er uddannet Cand. Merc. og har beskæftiget sig med salg og marketing i 20 år i IT branchen. I dag er Uffe direktør i CGI. Han startede i 2007 Time2learn sammen med Pernille Brinch og varetager økonomifunktionen i Time2learn.

Skolehunden Haddock

Maskot i Time2learn-klubben

Haddock er skolehund i Time2learn i Hornslet. Han hjælper med at byde velkommen og motivere børn. Han er med film til Time2learn-klubben, så alle børn kan få glæde af at følge skolehunden Haddock.

Jytte Lønberg

Konsulent og blæksprutte i Time2learn

Jytte har fulgt Time2learn i mange år og bidrager med sin store viden i formidling, mange læringsstile og pædagogik. Derudover sørger hun for at alt i dagligdagen fungerer ved altid at være der, hvor der er mest brug for det.

Anette Hebroe

Designer og grafisk ansvarlig i Time2learn

Anette har siden 2010 designet alle vores produkter. Hun har et unikt blik for at skabe og designe vores produkter m.m., så fagligheden bevares samtidig med, at det ser lækkert, indbydende og sjovt ud.

Lasse Dahl Sørensen

Lærer i Time2learn

Lasse er timelærer i Hornsletafdelingen og underviser i matematik. Lasses skønne væsen og tydelige krav har hjulpet mange børn, så de har fået styr på matematikken.

Maria Leth

Timelærer i Time2learn

Maria underviser i engelsk i Århusafdelingen. Maria er kendt for sit engagement og grundighed.

Hanne Liendgaard

Lærer i Time2learn

Hanne underviser i dansk. Én af Hannes store forcer er at hun underviser med hele sit hjerte og er meget grundig. Derudover er Hanne uundværlig i opbygningen af vores Homeshopping-koncept.

Hanne Øvlisen

Lærer i Time2learn

Hanne er timelærer i Århusafdelingen og underviser i dansk og engelsk. Hanne er en skøn erfaren lærer i Time2learn og har været med næsten fra starten. Hanne kører også ud for at undervise.

Annie Asp

Lærer i Time2learn

Annie er timelærer i Århusafdelingen og underviser i matematik og engelsk. Annie er en skøn erfaren lærer i Time2learn, som med sit rolige og søde væsen kan fjerne blokeringer og få børn og unge til at åbne sig og lære en masse.

Lone-Lise Lossin 

Sekretær i Time2learn

Lones hovedopgave i Time2learn er at sørge for al administration i shoppen, så de rigtige varer bliver sendt ud til de rigtig kunder og EAN fakturaer bliver sendt ud til alle offentlige instanser.

Winnie Harild

Lærer i Time2learn

Winnie underviser i engelsk, tysk og fransk i Time2learn i Hornslet. Én af Winnies store forcer er, at hun kan få alle til at åbne munden og sige noget på et fremmedsprog.

Jeanette Birkballe

Bogholder i Time2learn

Jeanette er vores allesammens redning her i Time2learn. Hun er en mester med tal og sørger for at bogholderiet er i orden.