Jubiiii… Vi nåede det. Vores e-bog Tal og algebra 2 i Guldbjergsserien blev færdig inden ferien. Så nu kan I bare gå i gang selv:-). Alt er struktureret af matematiklærere, så man lærer det rigtige på det rigtige niveau. Målrettet 3.-4.klasse, men også velegnet til ældre elever, der skal have repeteret basisfærdigheder.

Man kan nå at lære/repetere rigtig meget i en sommerferie. Det er dejligt at møde efter sommerferien og have lært noget, der måske havde været svært inden da.

Hvordan er det nu, man dividerer? Vores e-bog viser vej til jer forældre, så I kan hjælpe og lege matematik sammen med jeres børn. I e-bogen trykker I på det område, som jeres barn har brug for at lære eller træne (fx talforståelse, dividere eller lære brøker), så er der vejledninger i lege og spil, der forklarer, hvordan I skal gøre. OG det vigtigste: der er direkte links til spilleplader og kort. Tryk på linket og print kort, spilleplader, tabeltavler osv. ud, så I kan komme igang med det samme eller tage det med på ferie. Alt er målrettet 3.-4. klasses niveau.

Hvordan gør man?

Du køber bogen i shoppen her og downloader bogen på din computer. Herefter kan I bruge bogen i én uendelighed. Der er mange mange opgaver til meget lang tid, så print 1-3 opgaver ad gangen og leg dem først inden næste udprintning.

Bogen koster 199,- kr. og I får 76 siders vejledninger og oversigter med tilhørende 458 siders læringskort, spilleplader og øvelser.

Mh Pernille