Min datter på otte år er kommet med i klubben, da hun er kommet bagud i forhold til skolens faglighed sammenlignet med sine jævnaldrende. Det er sket da hun er for tidligt født og har været “ørebarn”.

Det har været en rigtig god oplevelse og spændende at få en pakke med posten med forskellige spil og et Penalhus, skrivetavle mm. Min datter er startet med at lære de 120 meste brugte ord og i matematik har vi brugt ludospillet til at lære plus og minus og huske tallene. Vi har også brugt en skriveplade (a la whiteboard), som er sjovt at skrive bogstaver på og edderkoppespillet, hvor man lærer at danne ord. Desuden har vi brugt nogle af kortspil-ideerne bl.a tier-venner for at blive bedre til matematik.

Jeg synes det fungerer rigtig fint, at det er lavet som en klub – det er sjovt at være med i en klub, som sender gaver. Spillene er gode, fordi vi så glemmer, at vi er igang med at lære eller rettere vi er igang med at lære ved at lege. Og det bliver serveret på en anden måde end i skolen. Via klubben får min datter de redskaber, hun skal bruge for at komme på niveau med sine jævnaldrende.

Jeg er taknemmelig for, at der findes denne mulighed for at gøre noget som elev og forælder, når nu der er noget, der skal indhentes for at komme op på niveau. Ja og så glæder vi os til, at den næste pakke med nye spil m.m. kommer med posten her i November.

Jeg kan kun varmt anbefale Time2Learn klubben.