Time2learn-klubbens lege og spil træner områder indenfor dansk og matematik, og er udviklet af uddannede erfarne folkeskolelærere og følger Undervisningsministeriets retningslinjer for læringsmål i 1. kl.

Som skole ser vi det derfor som et positivt bidrag, at eleverne motiveres til at træne faglige færdigheder hjemme. Det er samtidig af stor betydning, at træningen hjemme inviterer til at forældrene deltager og på den måde er aktive omkring deres barns læring.

Når træningen hjemme samtidig gøres legende og inviterer til en stund med hygge og leg og små konkurrencer vil langt flere børn motiveres til at arbejde med træning af faglige færdigheder hjemme.

Det er en god idé, at pakkerne med spil og lege fra Time2learn-klubben bliver sendt med posten direkte hjem til familierne. Børnene får derved mulighed for at lege og spille fysisk med brætspil og lave andre lege og aktiviteter – inde som ude. Derudover opleves det ikke, som en opgave eller en lektie fra skolen, men til gengæld en gave og en valgfri hjælp og aktivitet, som de kan vælge at bruge, når det passer bedst for barn og familie.

 

Med venlig hilsen

 

Lene Kirkegaard

Viceskoleleder