BilledeBørnehaveklasseforeningen anmelder vores ‘Læseguld’. Læs hele anmeldelsen her

Læseguld er et helt fantastisk godt og gennemarbejdet materiale, som kan bruges til såvel bogstav- og læsetræning som til sprogstimulering.  Der er materialer til massevis af timer, og jeg er ikke i tvivl om, at eleverne vil finde det sjovt samtidig med at de får konsolideret deres læsefærdigheder og sproglige kundskaber.

Jeg vil antage, at Læseguld i de fleste klasser vil kunne bruges

–        i det sidste halvår af børnehaveklassen – i samarbejde med en voksen

–        i 1. klasse – selvstændigt og i grupper

–        I støtteundervisningen

Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med at bruge Læseguld sammen med mine elever.

Jeg er meget begejstret!!

Rigtig god fornøjelse

Lene Krogh Larsen

November 2013

Det kan vi da kun være stolte af:-)

Læs hele anmeldelsen her

Kh Pernille B