Må vi byde på en LæringsSnack?

“Jeg er helt sikker på, at vore forældre fik “noget” med sig hjem fra forældremødet, tænk at kunne spille og lege indlæringen sammen med sit barn, det var også en øjenåbner for nogle, at det ikke kun er i skolen, at man kan bruge indlæringsspil.
Det var godt at få demonstreret nogle af spillene, så man ikke kun køber de spil, som man ser i supermarkeder og reklamerne.”
Dorthe Bh.kl. leder på Vestfjendsskolen

Vi kommer ud til indskolings-forældregrupper på 3 forskellige måder:
1. Forældrearrangementer på skoler med min. 80 deltagere  koster kun transportomkostninger evt. tillæg hvis vi skal være 2. (a la billeder til venstre)
2. Forældrearrangementer (a la homeshopping) med min. forældre til 10 børn koster kun transportomkostninger.
3. Øvrige arrangementer med specifikke omdrejningspunkter tag fat i os på 30353707.

1 times program, hvor vi serverer:

  • Fif til hvordan, børn elsker at lære
  • Hyggelige, enkle og lærerige spil
  • Svarer på spørgsmål.

I skal samle mindst 12 personer til arrangementet. Det kan være hjemme hos jer eller her i Time2learn.

Vi kommer ud til jer og byder jer på legeidéer og læringsfakta. Vi har en masse viden, vi gerne vil dele med jer, så vi får flere glade børn, der elsker at lære. Det tager ikke lang tid, men har kæmpe virkning på jeres børns lyst til at lære og faglige resultater.

Lær det rigtige fra starten

Time2learn vil vise, hvad I forældre kan lave med børnene derhjemme, så I støtter det rigtige på det rigtige tidspunkt. Mange forældre kan spare meget tid og mange konflikter ved at få et par fif og lidt viden om:

Hvordan du skal læse med dit barn?

Hvilke ord skal du hjælpe med og hvilke skal børnene selv finde frem til?

Hvordan opbygges talforståelse?

Spar tid og kræfter

Hvis dit barn lærer det rigtige fra starten, så undgår man at afvende dårlige vaner og lære forfra. Hvis dit barn også lærer i rigtig rækkefølge, så undgås mange konflikter og dårlige oplevelser, der i værste fald giver dårlig samvittighed hos dig som forældre, men mest af alt dårlig selvtillid hos barnet.

Til gengæld hvis det er sjovt og hyggeligt, så drives læringslysten frem og alle er glade. Det er vigtigt at vores børn har lyst til at blive ved med at lære hele livet!

Giv børnene lyst til at lære mere

Vi vil have glade børn, der elsker at lære! Et slogan der gennemsyrer alt, hvad Time2learn arbejder med. Vi har med stor succes undervist og motiveret både børn og forældre fra hele landet. Masser af børn har allerede lært at læse, regne, fået selvtillid og vigtigst af alt – fået lyst til at lære meget mere. Det er den erfaring, vi vil dele med jer, der har lyst til at høre. Her går leg og læring hånd i hånd.

 

Book dato hos Pernille Brinch ved at ringe på 30 35 37 07 eller skrive på pb@time2learn.dk

Vi kommer gratis, men afregner kørsel til statens takster.