Se hvad forældre og børn siger om Time2learn

Vi vil have glade børn, der elsker at lære! Gennem knap 10 år har vi undervist børn og deres forældre med det for øje. Børn og forældre fra hele landet har fået undervisning i dansk, matematik og sprog på mange forskellige niveauer lige fra førskolealder til gymnasiealder. Der er blevet grint og knoklet i Time2learn og derefter arbejdet videre derhjemme. Se herunder hvad de siger:

…glemmer, at vi er igang med at lære… Jeg kan kun varmt anbefale Time2Learn klubben.

Min datter på otte år er kommet med i klubben, da hun er kommet bagud i forhold til skolens faglighed sammenlignet med sine jævnaldrende. Det er sket da hun er for tidligt født og har været “ørebarn”.

Det har været en rigtig god oplevelse og spændende at få en pakke med posten med forskellige spil og et Penalhus, skrivetavle

…bruger lærings-snacks fra klubben…

Anders går i 0. klasse og en del af opgaverne synes at være svære for ham at løse på nuværende tidspunkt, så jeg tager de “snacks” ud af materialet, som han viser interesse for, og præsenterer de andre opgaver lidt af gangen.

Han er vild med kort-matematik opgaverne, og matematik virker til at falde ham meget let.

Skolen har meget fokus på

…sej skole og den bedste lærer…

…yderst kompetent og fanger med det samme udfordrende områder – en fornøjelse…

Christian er på vej til 8 klasse – og med et år i udlandet – havde han et behov for at få ro på sit danske og en god forståelse af grammatik og genre. Christian skulle også udfordres i at formulere sig tydeligere- og ikke stoppe sig selv med idegenerering og tænke abstrakt. På de to dage og ca 10